U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Haunted House

Haunted House

Haunted House

Vanavond begint de halloween jacht! Je hebt al een banner in de tuin geplaatst om je gasten te verwelkomen op je feest. De feestlocatie is inmiddels veranderd in een haunted House. Niet zomaar een haunted house of spookhuis maar een duistere enge omgeving vol hangende enge poppen, schedels en skeletten. De spinnen en geesten komen je tegemoet!

Hier hebben we alle versiering en decoratie om je haunted house helemaal aan te kleden. Binnen je budet en in no-time te versieren. Even geen idee hoe dit te doen? Al met een paar accessoires kom je een heel eind. Stel je voor een hangende geest in de hal, afgehakte armen en andere lichaamsdelen verspreid door het huis. Of een spookhuis huwelijksfeest met skelet bruid en bruidegom, een zwarte roos boeket en spinnenweb bruidssluier! De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Met de halloween wandbekleding heb je in een handomdraai je kamer veranderd in een haunted house, met de wandbekledingen kleed je het verder aan. Daarnaast hebben we levensgrote echt enge poppen en gigantische spookhuis rekwisieten: de prima donna's van de productie, de sterren van de show. Deze zijn wat duurder maar echt zo gaaf! Gelukkig hebben we ook tal van goedkope rekwisieten om de leemtes op te vullen in je panorama van horror. Dat is het enige waar je op je halloweenfeest niet bang voor hoeft te zijn!