U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Zombie

Zombie

Speelt je hoofd spelletjes met je of is dit een beetje een doods feestje met Halloween? Of eigenlijk undead met zoveel zombie versiering en halloween feestartikelen. Grafstenen in de tuin, geesten die uit de muur verschijnen en Do Not Enter tekens op de kamerdeur. Elke kamer is deze Halloween versierd of je ze in een nachtmerrie ziet.

Versier de ramen en muren deze Halloween met enorme Zombie scene setter, Zobie banners en uurversieringen voor een volledige zobie invasie. Zombie waarschuwingstekens en stay-out afzetlint zijn een hint om hier deze halloween niet binnen te komen. Want met onze zombie versiering, die soms net echt is, moet je niet bang aangelegd zijn.

Met een rookmachine en black-light maak je het helemaal af. Met onze lichaamsdelen, toiletversiering in halloween style Vergeet niet ... op een gegeven moment is de zombie partij voorbij, maar de gasten zullen nooit meer zichzelf zijn. Scroll door onze zombie Halloweenversieringen en feestartikelen horror, als je durft, enkijkt wat u pakt!